Λογότυπος εταιρίας Philosofish S.A.

Ζητείτε Ιχθυολόγος στην εταιρία Philosofish S.A. – Υδατοκαλλιέργειες – Πλήρης Απασχόληση, με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία

Στη Philosofish, προάγουμε συνειδητά την ευημερία των ανθρώπων μας, των πελατών μας και των θαλασσών μας! Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, με διαφάνεια σε όλες τις λειτουργίες μας, προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και φρεσκάδα έτσι ώστε να είμαστε η καθημερινή προτίμηση και η επιλογή των καταναλωτών για την οικογένειά τους.

Σε προσκαλούμε να βουτήξεις και εσύ στον κόσμο μας και να γίνεις πολύτιμο μέλος της ομάδας της Philosofish.

Εάν είσαι  απόφοιτος/η Ιχθυολόγος, σου αρέσει να ζεις μακριά από την Αθήνα και να εργάζεσαι, κοντά στη θάλασσα, σε μονάδες παραγωγής στη Ρόδο, στην ευρύτερη περιοχή των N. Φθιώτιδας & της Β. Εύβοιας, σε συσκευαστήρια στην ευρύτερη περιοχή της Ρόδου και του Ν. Φθιώτιδας, σε ιχθυογεννητικούς σταθμούς στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Φθιώτιδας & της Β. Εύβοιας για να φροντίζεις τα υδρόβια είδη παρακολουθείς το περιβάλλον των εκτρεφόμενων ειδών και η διατήρηση των συνθηκών αυτών βελτιστοποιείς την υγείας τους συμβάλεις αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων της μονάδας και του σταθμού και επιθυμείς να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να εξελιχθείς ως επαγγελματίας στον κλάδο της υδατοκαλλιέργειας, στείλε το βιογραφικό σου στο:

Η εταιρεία διαχειρίζεται όλα τα βιογραφικά με εμπιστευτικότητα και θα επικοινωνήσει μόνο με τους υποψηφίους που τα βιογραφικά τους πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και κριτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Ιωάννη Θεοδώρου τηλ.: +30 2631058438, Email: